René Holten er klar til World Cup på dansk grund

Den danske kajakroer René Holten fra Maribo er frisk igen efter sygdom og klar til at ro i Bagsværd i weekenden.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Den tredje og sidste World Cup-afdeling i kajak i denne sæson afvikles i weekenden i Bagsværd, og det største danske navn er blevet klar igen efter sygdom.

René Holten måtte i sidste weekend trække sig fra World Cuppen i Duisburg grundet sygdom, men Maribo-roeren melder sig klar til at ro i Bagsværd.

- Ud over lidt snot tilbage i næsen har jeg det fint, og jeg synes, jeg er kommet mig over min sygdom. Jeg håber, jeg når at få den rigtige følelse tilbage i kroppen inden lørdag, hvor der er finale på 1000 meter, siger danskeren i en pressemeddelelse.

Største hjemmebanestævne i karrieren

Han glæder sig især til at ro på hjemmebane.

- Det er det største stævne på hjemmebane i min karriere, så det bliver rigtig fedt at opleve, lyder det fra Danmarks største kajaknavn.

- Det er spændende, hvad de andre kajakroere tænker om det, og indtil videre synes de andre atleter, at det er sindssygt fedt at være her, og mange kommer over til mig og fortæller, hvor fedt der er i København, siger René Holten.

Værste konkurrent er også med

Hans værste konkurrent, den tyske europamester Max Hoff, er også til start, og René Holten smider første gang kajakken i vandet fredag 11.29 til indledende heat 1000 meter enerkajak, som er favoritdistancen.

Han stiller desuden også op på 500 meter og 5000 meter.

/ritzau/