¨

Politibetjent idømmes 20 dages fængsel for at vise fængslet rockerfar fødsel på iPad

Østre Landsret stadfæster byrettens dom i sagen om politibetjent og byrådspolitiker Linda Sommer, som lod en fængslet rocker se sin kone føde.

Tilbage i juni blev den konservative byrådspolitiker og nu suspenderet politibetjent, Linda Sommer fra Lolland, dømt for blandt andet at vise en indsat i Maribo Arrest sit eget barns fødsel via en iPad.

Dengang idømte Retten i Nykøbing Falster Linda Sommer 20 dages betinget fængsel, men hun nægtede sig skyldig og ankede dommen til Østre Landsret.

Og nu har hendes sag været for Østre Landsret, der onsdag formiddag valgte at stadfæste byrettens dom.

Anklageren i sagen gik efter en stadfæstelse af de 20 dages betinget fængsel. Han understregede desuden, at det er vigtigt med en frihedsstraf på grund af sagens grovhed.

Læs også Seere støtter suspenderet betjent

Det skyldes, at den indsatte, som Linda Sommer gav lov til at overvære den sidste del af fødslen, har relation til Guldfuglsagen, hvor en person under en døgnlang afhøring angav tre rockervenner til politiet.

Derfor var der stor fokus på sikkerheden over for den indsatte.

Med hensyn til Linda Sommers politiske liv vil blive en sag for valgbarhedsnævnet. Linda Sommer ønsker ikke at kommentere afgørelsen. 

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App