Politi har med stor sandsynlighed identificeret død mand

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi føler sig nu overbevist, at man har fundet frem til identiteten på mand, der søndag blev fundet livløs i strandkanten på Sydlolland.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Fredag formiddag bad politiet offentligheden om hjælp til at identificere den afdøde mand, der blev fundet søndag liggende i strandkanten på Hummingen Strand ved Hummingen på Sydlolland.

Det gav tilsyneladende pote. For nu har Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi formentlig opklaret, hvem manden er.

- Vi er med stor sandsynlighed sikker på, at vi har med en tysker at gøre, siger Casper Andersen fra lokalpolitiet i Nykøbing, til TV2 ØST.

Den tyske mand har været meldt savnet fra en mindre kystby i Nordtyskland siden den 19. januar.

Fingerring passer til den savnede mand

Det var tysk politi, som henvendte sig til Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi og fortalte, at manden, der var fundet på stranden på Sydlolland formentlig er identisk med den savnede tysker.

Den afdøde er ikke identificeret med 100 procents sikkerhed endnu, men de pårørende er underrettet og ventes at komme til Danmark snarest muligt, så det med sikkerhed kan afgøres, om der er tale om den savnede.

Manden bar et armbånd samt en vielsesring på højre hånd med teksten ”Bruni (et uendelighedstegn) 7.7.17”, og så havde han to øreringe i venstre øre.

- Beskrivelsen fra tysk politi passer på teksten i fingerringen og de øvrige smykker - armbånd og øreringe og mandens højde og drøjde. Så det hele passer faktisk sammen. Derfor har vi bedt Tysk politi om at tage kontakt til de pårørende, så de kan komme op og se, om det er ham, vi har fundet, siger Casper Andersen fra lokalpolitiet i Nykøbing.

Den afdøde skal nu obduceres

Casper Andersen fra lokalpolitiet i Nykøbing oplyser, at den afdøde skal obduceres, da det endnu ikke er lykkedes politiet at fastslå dødsårsagen. Han tilføjer dog, at der ikke er tegn på, at der ligger en kriminel handling bag dødsfaldet.

- Vi har fået mange henvendelser i løbet af dagen, efter vi gik ud med efterlysningen. Det er vi rigtig glade for, siger Casper Andersen fra politiet i Nykøbing.