¨

Politi finder telefon brugt til bombetrussel

Arkivfoto Foto: TV ØST

Politiet har lokaliseret en telefon, der i august blev brugt til at indtelefonere en bombetrussel mod Lolland Kommune.

- Om tre kvarter springer der en bombe. 

Sådan lød beskeden til Lolland Kommunes børne – og ungeafdeling på Kidnakken i Maribo i august, da de modtog et opkald fra en ukendt person. Nu er det lykkedes politiet at finde frem til den telefon, der blev anvendt ved truslen. Det skriver Folketidende.

- Den telefon, det handler om, tilhører en kvinde, der ikke har noget med sagen at gøre, siger leder af afdelingen for personfarlig kriminalitet ved Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi, Søren Ravn.

Bombetrussel ryddede bygning

Da kommunen blev udsat for bombetruslen, blev hele bygningen på Kidnakken ryddet, og bombehunde blev rekvireret fra København for at undersøge bygningen. Truslen viste sig dog at være falsk alarm.

Selvom politiet siden august har forsøgt at finde frem til manden bag bombetruslen, så er det endnu ikke lykkedes at lokalisere manden.

- Det er klart, at vi har undersøgt, hvem der måtte have været igennem en sag med tvangsfjernelse af et barn eller lignende, men det har ikke bragt os i stand til at opklare sagen endnu, siger Søren Ravn til Folketidende.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App