Pige løj om Happy-slapping

En 14-årig pige løj, da hun i tirsdags anmeldte et groft overfald i Nakskov. Hun havde selv klippet sit hår og snittet sig i halsen

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Tirsdag anmeldte en 14 årig pige fra Nakskov, at hun havde været udsat for et groft overfald samme dag kl. 1100 bag bowlingcentret på A.E. Hansens Vej i Nakskov. Det viser sig nu at pigen løj.

Hun fortalte at hun havde været udsat for et meget groft overfald ”happy Slapping”, hvor hun var blevet overfaldet af tre jævnaldrene personer, en dreng og to piger, der havde skåret hendes hestehale og pandehår af og truet hende med en kniv på halsen.

Politiets efterforskning i sagen viste dog allerede hurtigt, at der muligvis kunne være tale om en falsk anmeldelse. Dette blev underbygget af undersøgelser på gerningsstedet og afhøringer af vidner, der skulle have været på stedet umiddelbart før og efter hændelsen.

På baggrund heraf har lokalpolitiet i Nakskov i dag foretaget genafhøring af den 14-årige pige. Hun erkendte under afhøringen, at overfaldet ikke havde fundet sted, men at hun selv havde klippet sit hår af og snittet sig i halsen med en hobbykniv.