¨

Nakskovitter til TV2: Find på en anden titel

03:13

En ny sæson af dokumentarserien På Røven i Nakskov er på vej. I Nakskov er der delte meninger om, at der igen kommer fokus på byen.

Foto: TV 2

1 af 2

En ny sæson af dokumentarserien På Røven i Nakskov er på vej. Den beslutning er der delte meninger om - både på gaden i Nakskov og på Facebook.

I fredags fortalte vi her på TV ØST, at der i 2016 skal sendes fire programmer som opfølgning på dokumentarserien "På Røven i Nakskov".

Dokumentarserien skabte stor debat og flere kritiserede programmerne for at give et ensidigt billede af Nakskov og Lolland som et taber-område.

Nyheden om de nye programmer har fået flere seere til at kommentere på vores Facebookside. For eksempel skriver Lonnie Toft Elveng:

- Jeg er sgu ikke på røven. Man får meget for pengene, hvis man bor her.

Lis Ynna skriver:

- Godt program med rigtige mennesker.

Delte meninger også på gaden

På gaden i Nakskov i dag var der også delte meninger om de nye programmer.

- Jeg synes, at det er latterligt. Jeg forstår ikke, hvad vi skal bruge det til. Det, de viser i programmerne, findes jo alle steder, siger Charlotte Mikkelsen, som bor i Nakskov.

- Jeg tror, at det betyder meget for byen, at nogen viser, at det faktisk ligner lort nogle steder. Det kan være, at dem der har de dårlige huse og ser dem i fjernsynet, tænker, at de skal gøre noget ved det, siger Bjørn Larsen fra Nakskov.

- Find en anden titel

Der er dog bred enighed om, at TV2 gerne må finde på en anden titel end "På Røven i Nakskov".

- Det var ikke særlig smart at kalde det "På Røven i Nakskov". Vi er ikke på røven. Vi har det jo meget godt hernede, siger Finn Faber Jensen, som bor i Nakskov.

Det er endnu ikke besluttet, hvornår de nye programmer skal sendes, men det bliver i 2016.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App