¨

Mor til brandofre: Mit hjerte bløder

Foto: TV ØST

Moren til to af de børn, der mistede livet i den frygtelige brand i Nakskov i fredags fortæller tirsdag til Ekstra Bladet om sit livs værste mareridt.

'Ingen ord kan beskrive vores savn. Det er så frygteligt, så uretfærdigt, så ubærligt. Mine to elskede, dejlige, kærlige drenge. Mor vil altid elske jer. 10000000 knus, kysser & kram.'

Sådan lyder et af de breve, der ligger foran huset på Mosevej i Nakskov, hvor en tragisk brand fredag aften kostede fem personer livet. Her mistede Heidi Kristiansen sine to drenge Viktor og Tobias på otte og fire år.

- Ingen ord kan beskrive det savn og den afmagt, vi pårørende føler. Dette er noget, der har ramt så mange. Vi er alle ødelagte, mit hjerte bløder og er brutalt revet fra hinanden, skriver den hårdt ramte mor til Ekstra Bladet, hvor hun har været i facebookkorrespndance med avisen.

Tog ud til huset

Fredag aften ved 22-tiden udbrød der brand i huset på Mosevej, hvor drengenes far Lars bor. Han overlevede, men flammerne tog Viktor, Tobias, to andre børn og en voksen. Omkring klokken 2 om natten bankede det på døren hos Heidi Kristiansen og hendes kæreste, der åbnede døren for to betjente, der overleverede den grusomme besked om, at Heidis børn formentligt var brændt inde.

Lørdag morgen tog hun ud til huset sammen med en veninde, og dagen efter tog hun derud igen sammen med moren til de to andre afdøde børn.

- Vi lagde blomster, jeg havde to sportsvogne, en brandbil og to skydere med. Det er så fint derude med alle de fine blomster og lys, fortæller hun.

Politiet har endnu ikke kunnet fastslå brandårsagen, men melder formentligt noget ud i løbet af tirsdagen.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App