¨

Mikkel har nu tabt 10 kilo

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

1 af 3

22-årige Mikkel D'allura fra Holeby kæmper med vægten. Han startede på 170 kilo i slutningen af januar - nu viser vægten 160 kilo.

Mikkel D'allura fra Holeby har i de seneste tre uger haft store udfordringer i sin kamp mod vægten. Han har været indlagt på sygehus og forstuvet foden.

Sidst i januar tog Mikkel D'allura en beslutning om at lægge sit liv om. Han vejede 170 kilo og spise usundt og fik stort set ingen motion. Personlig træner Lasse Overgaard fra Nykøbing F. tilbød Mikkel D'allura at hjælpe med at tabe sig - og kampen mod vægten har indtil videre ikke været en dans på roser for Mikkel D'allura. Nu har han tabt 10 kilo. 15 kilo fedt er røget af, mens han har taget 5 kilo muskelmasse på.

Se Mikkels kostplan

- Efter cirka tre ugers træning forstuvede jeg foden, men den er ved at komme sig igen, fortæller han.

Læs også: Fodskade ramte Mikkel

Og pludselig 12. marts fik Mikkel D'allura det dårligt og blev indlagt fire dage på Nykøbing F. Sygehus.

- De troede, at jeg havde fået en blodprop i lungen, men det viste sig at jeg havde fået en kraftig lungeinfektion. Det døjer jeg stadig lidt med, men er klar til at træne igennem igen, fortæller Mikkel D'allura.

Stolt træner

Lasse Overgaard, der coacher Mikkel D'allura, er stolt over Mikkels præstation.

- Efter at Mikkel har lagt sit liv om både træningsmæssigt og kostmæssigt, så er har han været ramt af udfordringer med en forstuvet fod og en hospitalsindlæggelse. Derfor er jeg meget positivt overrasket over, at han forløbig har tabt 10 kilo siden vi begyndte vægttabet. Han kunne sagtens have kastet håndklædet i ringen med den modgang han har mødt, men det har han ikke gjort - og det er super flot, konstaterer Lasse Overgaard.

Herunder kan du se video af Mikkels træning torsdag formiddag - oploadet af Lasse Overgaard via www.tveast.dk/sendvideo:

05:51 Luk video

Mikkel D'allura har som mål at nå 120 kilo:

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App