Menneskesmuglinger i Rødby Færge

To gange i løbet af torsdagen slog politiet og SKAT til og fik fat i syv personer, der ikke havde papirerne i orden. Tre mænd er sigtet for menneskesmugling.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Politiet blev i går formiddags tilkaldt til indrejsekontrollen i Rødby Færge, hvor SKAT havde standset en bil, som kom fra Tyskland. Bilens fører var en 48-årig jugoslavisk mand fra Frederiksværk og med i bilen var et ægtepar fra Serbien-Montenegro og deres fire børn.

Ægteparret havde ikke gyldige papirer og blev derfor anholdt. Familien afventer nu at blive sendt tilbage til Tyskland, hvor de havde søgt asyl. Den 48-årige fører blev anholdt og sigtet for menneskesmugling.

Lidt senere på dagen standsede SKAT en anden svensk indregistreret bil, som kom fra Tyskland. Ud over to mænd på henholdsvis 27 og 29 år, som var af kosovoalbansk oprindelse og boede i Malmø, var den enes bror - en 23-årig mand fra Kosovo.

Politiet kunne konstatere, at den 23-årige ikke havde nogen gyldig rejselegitimation, og de to mænd blev derfor sigtet for mennesmugling, mens den 23-årige blev sigtet for ulovlig indrejse. Han afventer nu at blive sendt tilbage til Tyskland