¨

Lov mod mobning

Foto: TV ØST

21-årige Malou Christensen var inviteret til Christiansborg i dag for at fortælle, hvilke konsekvenser grov mobning har haft for hendes liv.

For 21-årige Malou Kristensen er dagen i dag en dag hun har ventet på længe. Hun er blevet mobbet gennem hele sin opvækst, og på Christiansborg skal hun i dag fortælle sin historie ved en konference, der bliver fremlagt i forbindelse med at Venstre fremlægger sit nye politiske udspil, der skal komme mobning til livs. 

Det meste markante forslag i Venstres udspil er, at de vil have mulighed for at tage børnepengene fra forældre til børn der mobber.  

Tilbage i december besøgte TV ØST Malou Christensen i hjemmet i Nakskov, hvor hun fortalte om mobberier, der var så grove at hun gik derhjemme i stedet for at tage en uddannelse. Hun kæmper stadig med konsekvenserne af den grove mobning, og har stadig ikke mod på være sammen med for mange andre unge ad gangen.  

- Det betyder at jeg stadig ikke tør begynde på en uddannelse.  

Ved mødet på Christiansborg bliver Malou Christensen interviewet af Venstres politiske ordfører Inger Støjberg foran et lyttende publikum, og her fortæller hun om hvad hun er blevet udsat for.

- Jeg er f.eks. blevet kaldet for luder og kælling og jeg har fået af vide at jeg skal begå selvmord. 

Efter interviewet høster Malou Christensen et stort bifald fra salen, men at det har krævet sit mod at stille op forstår man af den besked, der tikkede ind på hendes telefon i timerne inden hun skulle holde sin tale 

”Dø inden du skal fremlægge det” 

Malou Christensen kender ikke den person der har skrevet, men hendes mor har svaret tilbage, og bedt vedkommende om at stoppe.

03:48 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App