¨

Lolland genopfører nedbrændt badehus på ikonisk bro

En lokalamatørfotograf vandt en international konkurrence med badebroen i Nakskov som motiv. Badehuset nedbrændte i septmeber, men nu er genopbygningen gået i gang. Foto: TV ØST

02:37

Indbyggerne i Nakskov stod i morges op til noget af en trist nyhed. I løbet af natten er der blevet sat ild til byens berømte vartegn - her bag mig. Danmarks næstlængste badebro. Politiet betegner branden som påsat og den lokale campingplads betegner skaderne på broen som en mindre katastrofe.

1 af 2

Badehuset på Nakskovs berømte badebro på Hestehoved Strand stod ikke til at redde, da det brændte i september. Nu bliver det genopført.

Det lollandske brandvæsen kunne intet stille op mod flammerne, da de tilbage i september rykkede ud til en brand på Nakskovs berømte badebro på Hestehoved Strand.

Her var der brand i badehuset for enden af broen. Branden, der formodes at være påsat, skabte stor røre blandt de lokale.

Men nu er der godt nyt til gæsterne på Hestehoved Strand. Lolland Kommune er nemlig i fuld gang med at genopføre det nedbrændte badehus. Det skriver Folketidende.

Læs også Berømt badebro i Nakskov brændte i nat

Ifølge avisen beklædes huset i første omgang med brædder, mens der efter nytår kommer vinduer i og tag på.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App