Lolland-Falster Lovestorm: Det blæser stadig

Torsdag aften løber andet program af "På røven i Nakskov" over skærmen. Og gruppen bag Lolland Falster Lovestorm fortsætter kampen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Knap 23.000 medlemmer er der i skrivende stund på Lolland-Falster Lovestorms Facebookgruppe.

Sidste torsdag var mange af dem i krig bag tastaturet og bombaderede de sociale medier med positive historier om Sydhavsøerne, mens det omstridte TV2-program løb over skærmen.

I aften er det så afsnit nummer to i serien "på røven i Nakskov", der bliver sendt på TV2, og "kærlighedsstormen" på internettet blæser ifølge styregruppen stadig.

- Vi regner bestemt med, at der også bliver "blæsevejr" i aften, når folk sætter sig foran deres computere. Vi har advareret meteorologerne, spøger Søren Rosenberg Jensen, som er med i Lovestorm-styregruppen.

#lollandfalsterlovestorm

Sidste torsdag blev der sendt massevis af historier ud under overskriften #lollandfalsterlovestorm - både på Facebook og på Twitter.  Det er dog ikke alle, der har fanget præcis, hvad "kærligheds-stormen" går ud på.

- Vi har set, at der er nogen, der lige pludselig har brugt tagget til for eksempel at promovere politiske partier eller lave reklame, og det har aldrig været pointen med aktionen, siger Søren Rosenberg Jensen.

Derfor satte han sig for at lave en video, der promoverer og præciserer lovestorm-budskabet - så folk i torsdag aften igen kan få smidt de positive historier ud i hobetal. Om det sker vil vise sig mellem 20 og 20.50.

Videoen, som  Søren Rosenberg Jensen har lavet, kan du se her:


Nyhedsoverblik