Indbrudstyve taget på fersk gerning

Politiet afbrød onsdag aften 3 mænd, der var ved at begå indbrud i en landejendom uden for Rødby.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

3 mænd blev onsdag aften anholdt på en landejendom på Højbygårdvej uden for Rødby. De er sigtet for indbrud, og mens 2 mænd blev løsladt efter afhøring, er den tredje fortsat anholdt torsdag morgen.

Politiet kørte til landejendommen klokken 22.05, hvor de 3 mænd på henholdsvis 26, 28 og 44 år var i gang med at pakke tyvekoster fra stedet. Det var et vidne, der havde tilkaldt patruljen, fordi vedkommende havde set en bil ved landejendommen, der i øjeblikket er ubeboet, og da betjentene kort efter ankom til stedet, overraskede de de 3 mænd i en staldbygning.

Også sigtet for narko og våben

Gerningsmændene havde brudt ind gennem en dør, og der stod et par poser klar med tyvekoster som tøj og højttalere. Den 44-årige blev også sigtet for overtrædelse af våbenloven og lov om euforiserende stoffer, da han havde en låsbar foldekniv med en klinge på 9,5 centimeter og 0,1 gram amfetamin på sig.

Den 26-årige havde 1 gram amfetamin på sig, og han blev derfor også sigtet for overtrædelse af lov om euforserende stoffer. De 2 blev løsladt igen, mens den 28-årige fortsat er anholdt og formentligt vil blive fremstillet i grundlovsforhør torsdag.