Har fået nok af mobning: Nu tager Mathias' far med i skole

Den seneste måned har Kenni Bundgaard været med sin søn i skole. Sønnen bliver mobbet, og de er begge to trætte af, at skolen ikke gør noget.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Når 13-årige Mathias Bundgaard går i skole for tiden, er det med en fast følgesvend. Næsten hver dag tager hans far Kenni Bundgaard med i håb om at sætte en stopper for sønnens plageånder.

Mathias Bundgaard går i 7. klasse i Nakskov, og det meste af sin skoletid er han blevet mobbet. Han har skiftet skole tre gange, men lige meget har det hjulpet, og den seneste måned har hans far taget med ham i skole så tit, det har kunnet ladet sig gøre.

- Jo, jeg synes da også, at det for meget, men når skolen ikke rigtigt gør noget, så må man jo som forældre gøre noget, lyder forklaringen fra Kenni Bundgaard, der ikke må gå med i klasseværelset, men opholder sig på gangen eller udenfor, når klassen har timer.

Slået og sparket

Mathias Bundgaard har oplevet at blive kaldt øgenavne som bøsse og smokey, og han er også blevet slået og sparket. Kenni Bundgaard ved ikke, hvor længe han fortsætter med at tage med sønnen i skole. Lige nu overvejer de, om Mathias skal skifte skole endnu engang.

Skolen fortæller til TV ØST, at de ikke vil kommentere på den konkrete sag, men at personalet altid reagerer, når de hører om problemer blandt eleverne.

Og her kan du se hele indslaget med Mathias Bundgaard, hans far og skolens leder:

-->