¨

Flere personer omkommet i brand i Nakskov

Foto: TV ØST

En brand i en villa i Nakskov kostede fredag aften flere mennesker livet. Årsagen til branden er fortsat ukendt og politiet undersøger sagen.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi er lørdag morgen ved at undersøge omstændighederne for en brand i et villakvarter i Nakskov nærmere. Flere personer har nemlig mistet livet, fortæller vicepolitikommissær Søren Ravn-Nielsen til TV ØST.

Branden opstod i en villa på Mosevej i Nakskov fredag aften klokken 22.17 og den udviklede sig kraftigt. Politiet ved endnu ikke, hvor mange personer, der er omkommet.

-  Vi er på stedet med brandteknikere og skal i gang med at undersøge, hvad der er op og ned. Foreløbigt venter vi fortsat på, at huset køler tilstrækkeligt af, siger Søren Ravn-Nielsen.

Politiet ved endnu ikke, hvorfor branden opstod, men indtil videre afviser de en forbrydelse bag. Teknikere arbejder lørdag formiddag på stedet, og politiet har afspærret et større område omkring det brændte hus.

-  Vi har ikke mistanke om nogen forbrydelse på nuværende tidspunkt, men når sådan noget sker, skal vi altid undersøge nærmere og sikre spor, så vi kan få sagen afklaret. 

00:56 Luk video

Foto: Lars Dalsig

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App