Festival skal gøre Lolland til en gylden banan

En gruppe frivillige unge har i samarbejde med Lolland Kommune arrangeret en festival i Nakskov. Og den skal være med til at tiltrække unge til landsdelen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Der skal mere liv til Lolland. Derfor har 8 unge mennesker fra musikforeningen Den Gyldne Banan arrangeret en endagsfestival i Nakskov. Og det koster kun 100 kroner at komme ind. Med festivallen håber de, at ryste udtrykke: Den rådne banan af Lolland. De mener nemlig at der er en gylden banan.

- Lolland skal være et gyldent sted. Det er derfor vi kalder os den gyldne banan. Lolland skal være et fedt sted at være - og det er fedt sted at være. Jeg tror bare, at man skal se mulighederne, siger Agnes Dinesen, der er medarrangør.

Og de håber da også, at projektet vokser sig større. I alt var der solgt næsten 300 biletter i forsalg, og der er stadig mulighed for at købe i døren.

- Jeg håber, at der kommer 300. Jeg håber også, at der kommer 700. Ja, jeg håber bare, at der kommer rigtig mange, og at vir får en fed fest, siger hun.

Døren blev åbnet klokken 15, hvor de første gæster kom til pladsen for at finde en plads på plænen. Og det glæder den ny udsprungne festivals arrangør.

- Jeg er så glad. Vi gør det helt sikkert igen, siger Agnes Dinesen. 

Du kan se mere om festivallen på Facebook ved at klikke her.