Familien frygter, at Michael ender i Letland

Familien til Michael Christensen, der ligger alvorligt syg og svækket på et hospital i Filippinerne, frygter at han skal blive sendt til Letland.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Michael Christiansen boede de sidste otte år i Letland inden rejse sin rejse til Filippinerne. Derfor kan han også ende med at skulle tilbage til Letland.

Det frygter Michael Christensens familie op til weekenden.

De oplever, at de danske myndigheder i disse dage overvejer, om Michael Christensen trods sin danske familie og det danske statsborgerskab i virkeligheden har større tilknytning til Østersørepublikken.

Mor bekymret

Michael Christiansens mor, Ruth Christensen, frygter, at de danske myndigheder kaster håndklædet i ringen, og at Michael måske af den grund ikke får den rigtige pleje.

- Det er så frygteligt, jeg kan slet ikke forstå det, siger hun til TV2 ØST.

- Det er utroligt, at Danmarks kan behandle en dansk statsborger på denne måde, at de bare vil sende ham til Letland, fordi han har en adresse der, siger hun.

TV2 ØST har forsøgt at få bekræftet overvejelserne via Udenrigsministeriets Borgerservice. De har desværre ikke haft mulighed for at svare på henvendelsen før weekenden.

En støttegruppe på Facebook er i øjeblikket igang med en indsamling, for at få Michael Christiansen hjem. Der er indtil videre indsamlet 255.000 kroner.