¨

Familiefar dømt skyldig for voldtægt af efterskoleelev

Retten i Nykøbing Falster idømte manden halvandet års fængsel og at han skal betale 50.000 kroner i erstatning til pigen. Foto: Jesper Sandbirk - TV ØST

En efterskoleelev blev i 2012 voldtaget af en familiefar fra Lolland. Det slog Retten i Nykøbing Falster fast.  

En familiefar fra Lolland er blevet dømt skyldig i at have voldtaget en dengang 14-årig pige fra Bindernæs Efterskole i 2012.

Det skriver Folketidende.

Retten i Nykøbing Falster idømte manden halvandet års fængsel og at han skal betale 50.000 kroner i erstatning til kvinden. Manden erklærede sig uskyldig, og ankede dommen på stedet.

Af anklageskriftet fremgår det, at voldtægten skete, da hun sammen med en veninde blev kørt hjem til skolen af manden. Han havde stoppet bilen og bedt den dengang 14-årige pige om at stå ud af bilen. Veninden sad tilbage i bilen og kunne ikke se, hvad der foregik. Udenfor havde manden ifølge anklageskriftet voldtaget pigen, skriver avisen.

Den juridiske dommer i retten mente ikke, at der var beviser nok for at kunne dømme manden skyldig, men de to lægdommere fandt dog, at kvindens forklaring var troværdig og blev understøttet af andre vidner i sagen.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App