Faderhuset udskiller Bandholm Hotel

Frimenigheden Faderhuset sælger Bandholm Hotel fra. Hotellet skal fortsat drives helt som nu.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Faderhuset vil ikke længere drive Bandholm Hotel. Derfor har frimenigheden besluttet at sælge hotellet fra til det selskab, der de sidste 2 år formelt har stået for driften af hotellet.

Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

10 lokale aktører overtager ejerskab

Det er driftsselskabet Bandholm ApS, der nu overtager ejerskabet af bygninger på stedet. Selskabet er i forvejen registreret på adressen med en enkelt ansat med hoteldrift som formål.

Selskabet er ejet af – som det hedder i pressemeddelelsen – ”10 private aktører i nærområdet”. Det defineres ikke nærmere, hvem der indgår i ejerkredsen.

Hotelchef glad

Hotelchef Elizabeth Mortensen er glad for hotellets nye ejerskab.

- Vi er glade for at have lavet aftale om at købe hotellet og glæder os til at fortsætte vores succes. Der kommer hvert år over 30.000 mennesker på hotellet og vores mange stamgæster fra ind- og udland kommer igen og igen, siger hun.

Hun understreger samtidig, at kunderne ikke vil komme til at se forskel på hotellet før og efter Faderhusets exit.

- Vi har forpagtet ejendommen siden december 2011 og er glade for, at vi har fundet en løsning, så vi fortsætter uændret med samme erfarne team, siger hun.

Faderhuset annoncerede onsdag, at frimenigheden skal afvikles. Afviklingen er en reaktion på et overraskende dårligt valgresultat, og flere års pres mod frikirken.