Endnu en stor toldaktion (Video)

Endnu engang var der storstilet told og skat-aktion her i regionen. Og den slags aktioner kan regionens bilister godt begynde at vænne sig til.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Over 100 mand fra blandt andet Told og Skat, Politi, Fødevaremyndigheder og Arbejdsdirektoratet var sat i sving til torsdagens store aktion i Rødbyhavn og Gedser.

- Vi kigger stort set på det hele, siger Per Jacobsen, som er skattedirektør i Midt- og Sydsjælland.

Det er kun en uge siden, at politiet sammen med tolderne holdt en stor aktion ved Sydmotorvejen. Og bilisterne kan godt begynde at vænne sig til den slags aktioner.

- Jeg er helt sikker på, at vi vil se flere af den slags aktioner i fremtiden, siger Per Jacobsen.

Ud på eftermiddagen, havde man blandt andet anholdt seks illegale invanderer, givet et par store bøder og noteret et par kontanthjælpsmodtagere, som var taget til udlandet, uden at melde det. Ved sidste aktion var resultatet ret magert. Politiet sagde blandt andet dengang, at det var fordi rygtet løb så hurtigt blandt de professionelle. Alligevel havde man valgt at holde en 24 timers aktion.

- Det er måske fordi nogen tror, at det går over, og her har vi også muligheden for at kontrollere langt flere og gå i dybden i forhold til når vi står med mindre stikprøvekontroller, siger Per Jacobsen.

[video:flv:090618_toldaktion.flv]