Dræbt for et par flasker rødvin

Tre unge mænd er varetægtsfængslet i to uger for at have dræbt den 72-årige Poul Sørensen i Kragenæs for et par flasker rødvin.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Et par flasker rødvin.

Det var udbyttet fra et hjemmerøveri mod den 72-årige Poul Sørensen, der tirsdag blev fundet dræbt i sit hjem i den lille havneby i Kragenæs på Lolland. Det oplyser lederen af efterforskningen, vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen, der efter grundlovsforhøret betegnede sagens opklaring som "godt på vej".

Torsdag blev en dreng på 16 og to mænd i tyveårsalderen varetægtsfængslet i to uger for at have dræbt og udplyndret den 72-årige pensionist Poul Sørensen.

De to mænd, der er henholdsvis 22 og 25 år, accepterede fængslingen, mens den 16-årige øjeblikkeligt kærede til landsretten.

Ifølge politiets sigtelse tævede trioen Poul Sørensen ihjel med en hammer og en hæksaks.

Se video med naboreaktioner på anholdelserne herunder:
[video:flv:090115_opklaret.flv]

Anholdelserne af de to mænd skete på en adresse i Nakskov kort før midnat, men politiets undersøgelser førte til mistanken om, at også den 16-årige havde deltaget.

Poul Sørensen blev fundet død i sit hjem på Rævegade tirsdag formiddag, og ifølge politiets teknikere, er han formentlig blevet dræbt i weekenden.

De to mænd blev varetægtsfængslet i isolation, mens den 16-årige placeres på en ungdomsinstitution.

Herunder kan du se en oversigt over den seneste tids hjemmerøverier i regionen: