Diskotek forbyder adgang for bandemedlemmer

Diskotek Mona Lisa i Maribo forbyder nu bandemedlemmer at komme ind. Det skyldes en igangværende bandekonflikt mellem Black Cobra og Bandidos.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

- Det har altid været vores holdning, at alle var velkommen på diskoteket, så længe de overholdt vores regler, men efter optrapningen den sidste uges tid, kan vi ikke længere risikere vores gæsters sikkerhed, derfor har vi taget denne beslutning, skriver ejeren af Diskotek Mona Lisa, Michael Madsen i en pressemeddelse.

Den optrapning, han refererer til, drejer sig om en slåskamp på Døllefjelde Mussemarkedet i slutningen af april mellem Black Cobra-medlemmer fra Maribo og Bandidosrockere fra Næstved og Vordingborg.

Weekenden efter standsede politiet så nogle biler i Østergade i Maribo. I bilerne sad i alt 20 Bandidosrockere, og politiet fandt 30 slagvåben.

Politi: Vi har fokus på urolighederne

- Det er da ubehageligt, og noget vi fokuserer meget på, både i forhold til vores daglige patruljering og vores efterforskning. Vi er meget opmærksomme på det, siger politiinspektør hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, Flemming Madsen.

Hvad de to bandegrupperinger er uenige om, kan Flemming Madsen ikke udtale sig om.

- Men det er politiets indtryk, at de her grupperinger ønsker direkte kontakt med nogle af repræsentanterne fra den anden gruppering. Altså man ved, hvem det er, man vil have fat i, om det så er for at udøve vold eller man bare ønsker dialog og en forhandling om noget, det kan vi ikke sige, fortæller politiinspektør hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, Flemming Madsen.