¨

Cyklist fløjet til rigshospitalet efter alvorlig trafikulykke

En ældre cyklist er fredag aften kommet alvorligt til skade i en trafikulykke nær Nakskov og er blevet fløjet med akutlægehelikopteren til Rigshospitalet. Foto: Politi/PR

En ældre cyklist er fredag aften kommet alvorligt til skade i en trafikulykke nær Nakskov og er blevet fløjet med helikopter til Rigshospitalet.

Politi og redningsmandskab måtte her til aften rykke ud til en alvorlig færdselsulykke på Rødbyvej lige udenfor Nakskov.

En 81-årig mand var blevet påkørt af en bil. Ifølge politiets foreløbige oplysninger, svingede manden uden varsel ind foran en personbil ved en fodgængerovergang:

- Klokken 18:19 får vi opkaldet fra 1-1-2. Sådan som vi har fået det klarlagt, er det en cyklist og en bilist, der kører i samme retning. Ved et fodgængerfelt, svinger cyklisten ind foran bilen, og bliver påkørt og får en form for hovedtraume, siger Ole Hald, politikommissær ved Sydsjælland og Lolland-Falster Politi til TV2 ØST.

Cyklisten blev fløjet til Rigshospitalet med akutlægehelikopteren. Politiet har på nuværende tidspunkt ikke yderligere oplysninger om den tilskadekomnes tilstand.

- Ulykken gav en del trafikale problemer, fordi Rødbyvej er en relativ befærdet vej, oplyser politikommissæren.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App