Bombe-frygt: Politi stak kniv i formodet bombe

Chaufføren af en Eurolines-bus i Rødbyhavn troede han havde fundet narko på sit kundetoilet, men da politiet stak en kniv i pakken, kom flere ledninger til syne. Rullemarie har netop affyret en vandladning mod den mystiske genstand, oplyser TV2 ØSTs reporter på stedet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Chaufføren af en Eurolines-bus fandt en sort, aflang genstand pakket ind i plastik på kundetoilettet. Han troede umiddelbart den indeholdt narkotika.

Men da politiet jog en kniv i pakken, kom flere ledninger til syne. Rullemarie øjeblikkelig tilkaldt, og den har netop affyret en vandladning mod genstanden, fortæller TV2 ØSTs reporter på stedet.

- Der kom et ordentligt knald, da den affyrede vandladningen, men intet eksploderede. Det ser ud til at faren er drevet over, for politiet har nu givet tilladelse til at biler kan køre forbi bussen meget tæt på, fortæller TV2 ØSTs reporter Anders Riisgaard.

OPDATERING

Politiet siger nu, der ikke var sprængstoffer i pakken. Der var tale om USB-nøgler, ledninger og elektronik af forskellig art.

TV2 ØSTs udsendte fortæller at politiets teknikere er på vej til Rødbyhavn for at undersøge pakken nærmere.

- Det værst tænkelige er, at det kan være tændsatser. Hvis det viser sig at være korrekt, skal de i gang med at gennemsøge samtlige kufferter i bussen, siger TV2 ØSTs reporter Anders Riisgaard.

Det ser dog ud til, at politiet ikke vurderer, at der er en overhængende fare, da afspærringen omkring bussen nu er fjernet.