¨

Billede af Nakskov-badebro udstillet i London

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

1 af 4

Det efterhånden verdenberømte billede af badebroen ved Hestehovedet ved Nakskov, som Threin Ottossen fra Nakskov har taget, blev fredag udstillet i London

Threin Ottossen fra Nakskov fik fredag udstillet sit berømte billede af badebroen ved Hestehovedet Strand ved Nakskov i London.

Det skete fordi hendes billede tidligere på året blev kåret som en af vinderne i en stor international konkurrence for amatørfotografer. Blandt 170.000 indsendte billeder slap hun gennem nåleøjet i Sony World Photography Award med sit smukke foto, og sammen med de øvrige vindere blev hendes foto fredag udstillet i Somerset House i London. 

Vinderbillederne er fundet i 54 lande i alt, hvor hvert land har fundet en 1., 2., og 3. plads, og nakskovitten, der fik en fornem andenplads i gruppen Denmark & Iceland, er glad.

En stor dag

Det er en spændende dag, virkelig dejlig for en nyudsprunget fotograf. Jeg har været rundt i det store udstillingshus Somerset House og se alle de fantastiske fotografier fra hele verden. Det er en stor dag, hvor jeg stolt har vist vores egn frem fra bedste side, fortæller Threin Ottossen - og tilføjer: 

- Det er bemærkelsesværdigt, at dagen efter, at TV 2-programmet "På røven i Nakskov" udstiller Nakskov som en skodby, er et bysbarn til fernisering i Somerset House i London for at fejre billedet af af landsdelens elskede badebro. Det er er svar på tiltale, der gør noget, men hun.

Threin Ottossen har oploadet videoen fra udstillingen i London nedenfor. Threin Ottossen er medlem af ØSTHOLDET. Du kan også blive medlem af ØSTHOLDET. Læs hvordan - KLIK HER

00:33 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App