Bandholm Hotel har millionunderskud - nu køber Parken-formand sig ind

Bandholm Hotel på Lolland risikerede i sidste uge at gå konkurs. Men nu har Allan Agerholm og Christian Bruun købt en større andel i hotellet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

En i forvejen dårlig driftsøkonomi og coronarestriktioner har skabt store udfordringer for Bandholm Badehotel på Lolland.

I sidste uge kunne TV2 ØST fortælle, at hotellets seneste regnskab viser et underskud på over 15 millioner kroner. Det har blandt andet resulteret i, at Bandholm Hotels cirka 45 ansatte ikke har fået deres løn for december. Derudover er direktøren Charlotte Højer stoppet med øjeblikkelig virkning.

quote Det var min holdning, at vi skulle erklære det konkurs

Claus Juel, medejer og direktør

Men nu tyder noget på, at der er hjælp på vej til det hårdtramte hotel.

Parken-formanden Allan Agerholm og marketingmanden Christian Bruun har sammen købt en større andel i hotellet på en generalforsamling den 10. januar. Det skriver finans.dk

Direktør ville erklære hotellet konkurs

Den pressede økonomi havde ellers fået ejerkredsen og bestyrelsen til meget indgående at drøfte at erklære selskabet konkurs.

- Vi kunne ikke opnå enighed om at erklære selskabet konkurs, så det skal vi tage stilling til ved en ekstraordinær generalforsamling den 10. januar, fortalte medejer og direktør Claus Juel i sidste uge til TV2 ØST og tilføjede:

- Det var min holdning, at vi skulle erklære det konkurs, fordi så kunne vi starte et nyt driftsselskab op med de penge, som vi ellers bare ville hælde ud i et sort hul og dermed fortsætte hoteldriften på stedet og sikre medarbejdernes fremtid.

Læs også
Bandholm Hotel i store økonomiske problemer - ansatte har ikke fået løn
Læs også
Bandholm Hotel i store økonomiske problemer - ansatte har ikke fået løn

Trods Claus Juels holdning ser det nu ud til, at hotellet alligevel skal drives videre. Ifølge finans.dk ejer Allan Agerholm og Christian Bruun samlet 33,33-49,99 procent af det hotel, som de nu sammen skal forsøge at få på rette kurs igen.

- Der er et uudnyttet potentiale, og det har der været længe, udtaler Christian Bruun til finans.dk

Bandholm Hotel modtog Børsens gazellepris i 2016 og 2017. Derudover kårede TripAdvisor hotellet til Danmarks bedste hotel i både 2017 og 2018.


Nyhedsoverblik