Ældre fravælger mad fra Fælleskøkkenet

Flere ældre er utilfredse med den mad, de får leveret fra Fælleskøkkenet i Sakskøbing. De vælger nu mad fra private leverandører af middagsretter.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Leif Hansen har fået nok af den mad, han får leveret fra Fælleskøkkenet i Sakskøbing.

- Jeg synes, det er meget uappetitligt. Selv hvis jeg havde hund, så ville den ikke spise det, siger han.

Han har nu valgt at få sin mad fra et privat madsted i Nakskov, som hedder Rommel's. Og det er han ikke den eneste, der har valgt.

- Der er ikke smag i det fra Fælleskøkkenet. De vil gerne have mad, som de har fået det hele deres liv, og det laver vi her, siger ejeren Martin Rommel.

Han har fået 48 nye kunder, som han leverer middagsretter til, siden 1. januar.

Flere andre leverandører bekræfter tendensen. Blandt andet har Stoppestedet i Nakskov fået 30 nye kunder siden nytåret, og Thereses Køkken, som leverer mad i Rødby, Maribo og Holeby, har fået omkring 50 nye kunder at levere mad til.

Fælleskøkkenet: Konkurrence er sundt

Fælleskøkkenet tager udviklingen med ro.

- Det står borgerne frit for at vælge noget andet. Konkurrence er sundt. Det gør, at vi andre må stramme os mere an, så vi kan få dem tilbage igen, siger Marie-Louise Brehm Nielsen, som er ny bestyrelsesformand hos Fælleskøkkenet.

Vi har tidligere fortalt om køkkenets problemer med at levere den mad, de har lovet.

Leif Hansen mistede tålmodigheden med Fælleskøkkenet, men efter at han har fået mad fra den private leverandør, har han genvundet appetitten.

- Det er meget bedre. Det smager af noget.