8-årig på tyverov med far i Nakskov

En blot 8-årig pige blev forleden taget i at stjæle fiskeudstyr i Nakskov. Hendes far var med og havde lært hende op i gerningen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

8 år og allerede udlært tyv. En rumænsk far og hans datter blev forleden taget i færd med at stjæle fiskeudstur i Nakskov sammen med 3 landsmænd.

Det skriver Ekstra Bladet.

Fatter ikke faren

Overvågningsbilleder fra butikken JGB Marine viser, at gruppen fyldte lommerne med fiskegrej for langt over 1000 kroner, og forretningens indehaver er chokeret over, at gruppen havde en 8-årig med.

- Jeg er dybt rystet og forarget over, at en far tager sin blot otteårige datter med på tyvetogt. Jeg fatter ikke, hvad der går gennem hovedet på sådan en mand. Det tenderer jo overgreb på barnet, at han lærer hende at stjæle, siger John Brochmann til Ekstra Bladet.

Pigen var kold

Han havde fra start lagt mærke til de rumænske personer med pigen og fortæller til avisen, at det var tydeligt, at de var ude på at stjæle. Da han var sikker på, at de havde snuppet nogle af hans ting, tog han affære.

- Jeg besluttede mig for at konfrontere den lille pige på vej ud ad døren. Hun virkede fuldstændig kold, selv om hun havde lommerne fulde af tyvekoster, fortæller John Brochmann ifølge Ekstra Bladet.

Politiet lod dem gå

Butiksejeren fik sikret enkelte af de stjålne varer, inden han jog rumænerbanden ud. Han tog billeder af bilen og tog nummeret på den, inden han ringede til politiet.

- Via lokale jungletrommer fik jeg opsnuset, at de var kørt ned til havnen, hvor de stod og fiskede. Det fortalte jeg politiet, som anholdt hele banden 10 minutter senere, siger John Brochmann.

Politiet valgte dog at lade den rumænske bande gå igen. 


Nyhedsoverblik