¨

275 på Vestas fik en fyreseddel

Foto: TV ØST

Onsdag - en dag hvor medarbejderne på Vestas ikke kunne gøre så meget andet end at vente. Vente på svaret på om de var blevet fyret.

En af medarbejderne, der har ventet, er Jørgen Surendran, som har arbejdet på Vestas-fabrikiken i Nakskov i otte år. Han skulle møde på fabrikken klokken 17, hvor han skulle have at vide, om hans faste job skulle veksles til en tilværelse som arbejdsløs i Nakskov midt i en finanskrise.

- Jeg har ikke lyst til at opleve det én gang mere i mit liv. Det er de hårdeste 14 dage i mit liv, siger Jørgen Surendran om ventetiden på svaret.

Men det er ikke kun Jørgen, der har ventet i familien Surendran. Hans kone arbejder nemlig også på Vestas, men er i øjeblikket på barsel med deres fire måneder gamle søn.

275 medarbejedere på Vestas fik i løbet af i dag at vide, om de var blevet fyret. Jørgen Surendran var i dagens sidste gruppe, der skulle have beskeden, de havde ventet på. Medarbejderne måtte ikke forlade mødet, men kort efter at det startede, ringede telefonen hos TV2 ØST.

- Hverken mig eller min kone er blevet fyret. Vi er rigtig glade for, at vi kan blive på vores arbejdsplads, siger Jørgen Surendran i telefonen.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App