275 på Vestas fik en fyreseddel

Onsdag - en dag hvor medarbejderne på Vestas ikke kunne gøre så meget andet end at vente. Vente på svaret på om de var blevet fyret.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En af medarbejderne, der har ventet, er Jørgen Surendran, som har arbejdet på Vestas-fabrikiken i Nakskov i otte år. Han skulle møde på fabrikken klokken 17, hvor han skulle have at vide, om hans faste job skulle veksles til en tilværelse som arbejdsløs i Nakskov midt i en finanskrise.

- Jeg har ikke lyst til at opleve det én gang mere i mit liv. Det er de hårdeste 14 dage i mit liv, siger Jørgen Surendran om ventetiden på svaret.

Men det er ikke kun Jørgen, der har ventet i familien Surendran. Hans kone arbejder nemlig også på Vestas, men er i øjeblikket på barsel med deres fire måneder gamle søn.

275 medarbejedere på Vestas fik i løbet af i dag at vide, om de var blevet fyret. Jørgen Surendran var i dagens sidste gruppe, der skulle have beskeden, de havde ventet på. Medarbejderne måtte ikke forlade mødet, men kort efter at det startede, ringede telefonen hos TV2 ØST.

- Hverken mig eller min kone er blevet fyret. Vi er rigtig glade for, at vi kan blive på vores arbejdsplads, siger Jørgen Surendran i telefonen.