100 nye ansatte til Knuthenborg

100 nye sæsonarbejdere tjekkede i dag ind i Knuthenborg Safaripark. De skal uddannes og være klar, når parken om 14 dage slår dørene op for en ny sæson.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Når de om 14 dage åbner dørene til Knuthenborg Safaripark for første gang i år, får de brug for ekstra hænder. Derfor sagde de i dag velkommen til 100 nye medarbejdere.

Mette Holm fra Rødby er én af dem, der om to uger starter sit nye job i dyreparken, og det har hun glædet sig til længe.

 

 -Bare dét, at der er der er så mange mennesker omkring en. Og at kunne snakke med børnene og give dem en god oplevelse, det glæder jeg mig til, siger hun.

Og det er også en eftertragtet stilling hun har fået. Mere end 1400 har i år søgt en stilling som sæsonarbejder i dyreparken og kun 100 slap gennem nåleøjet.

 

- Det er en rigtig sjov arbejdsplads, fordi du har med glade mennesker at gøre. Alle, der er her, har selv valgt at komme for at se på dyr og hygge sig. Så medarbejderne får en masse gode, positive oplevelser, siger parkens direktør, Christoffer Knuth.

De nyansatte blev i dag sat grundigt ind i deres nye arbejdsopgaver. De fik også et kursus i brandslukning og blev vist rundt i parken. Knuthenborg Safaripark åbner lørdag den 26. april.