¨

Serie Klar til Sommersjov

26:13

Dette afsnit

Klar til Sommersjov 10

11/10/2016

De to sjællandske forlystelsesparker, Bonbonland og Sommerland Sjælland, er omdrejningspunktet i en ny reportageserie på TV Øst. Vi kommer med bag kulissen, når de ansatte året igennem knokler for alt skal fungere perfekt. For alt fokus er på, at give gæsterne en god og sjov oplevelse når de besøger parken.

De to sjællandske forlystelsesparker, Bonbonland og Sommerland Sjælland, er omdrejningspunktet i en ny reportageserie på TV Øst. Men der skal meget til at holde en moderne forlystelsespark kørende og forventningerne til sæsonen 2016 er store. Så det bliver en travl sæson i de to parker.

De to forlystelsesparker, Bonbonland og Sommerland Sjælland, er omdrejningspunktet i Klar til Sommersjov. Vi kommer med bag kulissen, når de ansatte året igennem knokler for alt skal fungere perfekt. For alt fokus er på, at give gæsterne en god og sjov oplevelse når de besøger parken. Men der skal meget til at holde en moderne forlystelsespark kørende og forventningerne til sæsonen 2016 er store. Så det bliver en travl sæson i de to parker.

Afsnit

Alle serier A - Å