¨

Vildkatten fra Kalundborg

Foto: TV ØST

QT Bowler Wildcat er navnet på verdens vildeste firehjulstrækker. Den råstærke og lynhurtige bil skal til Nordafrika og køre væddeløb.

Bag rally-projektet står to bilglade drenge, bilforhandler Jacob Glad, der kører bilen og it-mand Philip Volmer Hansen, der skal finde vej, hvor der tit ikke er nogle veje. Intercontinental Rally har start i Spanien og videre til Marokko over Atlasbjergene og gennem Vestsahara, Mauretanien og med mål i Senegals hovedstad Dakar.

De to har for år tilbage vundet ørken-rallyet "Desert Storm"  i Marokko, og nu gælder det altså en endnu større udfordring over 5000 km., hvor der skal køres væddeløb i 14 dage fra morgen til aften i barsk terræn.

- Det er en drøm at skulle køre gennem det nordvestafrikanske terræn gennem bjerge med sne og is og videre i Saharas sand. Vi glæder os helt vildt - det bliver en kæmpe oplevelse, siger Jacob Glad.

Følg vildkatten på nettet

Løbet starter den 28. januar og slutter 14 etaper senere den 10. februer i Dakar, og du har mulighed for at følge vildkatten gennem de 14. etaper. Du skal logge dig ind på sitet "Challengeyourself.dk" - og så kan du med bare 10 minutters forsinkelse følge med i, hvordan det kører for vildkatten fra Kalundborg.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App