Vennerne helt færdige med Sabina

De tog sig af Sabinas baby og lånte hende penge. Nu føler de sig snydt og bedraget og mangler pengene til sønnens fødselsdagsfest.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Sagen om Sabina Malkic fra Gørlev har taget endnu en dramatisk drejning. For nu har det gode vennepar, som Sabina efterlod sin nyfødte datter hos, mens hun selv tog til Bosnien for at blive skilt, fået endegyldigt nok af deres forsvundne veninde. Det skriver Nyhedsbureauet Newspaq.

Først hørte de intet fra hende og var overladt med hendes lille baby, mens de frygtede for Sabinas liv. Men dråben, der nu har fået bægret til at flyde over, er, at det er kommet frem, at den forsvundne kvinde efter al sandsynlighed opholder sig i Bosnien af egen fri vilje uden at komme hjem som aftalt- og uden at betale de penge tilbage, som Tina og Henrik står og skal bruge med det samme.

Sagen er nemlig den, at Sabina overtalte sine nu eks-venner Tina og Henrik Polack til at låne hende 2500 kroner til en flybillet plus andre beløb for 'det løse'. Og de penge står Tina og Henrik nu og skal bruge til deres søn, Martins, nonfirmations-fest på lørdag uden nogle forhåbninger om at få dem tilbage i tide.
Det fortæller en vred Henrik Polack til Nyhedsbureauet Newspaq.

- Jeg tror ikke på, at vi får pengene, jeg tror slet ikke, hun kommer hjem. Jeg tror ikke meget på hende mere. Venskabet er ikke et venskab mere. Det, jeg satser på nu, er at få mine penge, og så kan hun passe sig selv. Man snyder sgu ikke sine venner, siger Henrik Polack til Nyhedsbureauet Newspaq.

- Sabina vidste, vi skulle bruge de penge til Martins nonfirmation på lørdag, og hun lovede at komme hjem i tide og give os de penge tilbage, siger Henrik Polack.

Men Sabina har nærmest ikke givet lyd fra sig, siden hun efterlod sin nyfødte datter hos konen Tina og forsvandt. Og det går nu ud over den 13-årige Martins store dag.

- Det sætter os i en dårlig situation. En fest, det skal han jo have. Det kan godt være, hun er ligeglad med sine børn, men vi er ikke ligeglade med vores. Det bliver en mindre fest. Vi må jo presse, hvor vi kan presse, fortæller en frustreret Henrik Polack til Nyhedsbureauet Newspaq.

Han har derfor været nødt til at kontakte forskellige leverandører og høre, om de kunne give rabat.

- Mange har været meget reelle. Vi havde bestilt mad gennem Kokken og Jomfruen for 5000 kroner, og de har givet os rabat. Det er irriterende og ikke særlig sjovt at skulle bede om rabat. Det bliver en mere skrabet omgang, og vi må tage noget fra. Ungerne skulle have haft et karaoke-anlæg, men det må vi så pille fra, siger Henrik Polack til Nyhedsbureauet Newspaq.

Ikke nok med, at venskabet til Sabina er slut. Men også lysten til at hjælpe andre er sat på vågeblus indtil videre.

- Man bliver lidt mere skeptisk overfor andre personer. Det gør man sgu, som han siger.