Tunge at danse med

Vi er nu nået til dag tre, i vores tema-uge.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

I dag tager vi til kalundborg. Vi skal blandt andet ned og besøge en lokal ungdomsklub, og snakke med nogle muslimske piger, som hænger ud hos en venlig sjæl ved navn Susan.

I morgen flytter vi jo så til byen, og det glæder vi os til. Vi håber, at folk i området vil være ligeså imødekommende, som vores første oplevelser har givet indtryk af. Beboere, unge som gamle, har indtil videre været meget villige til at tale med os, og fortælle deres side af sagen, og det er jo netop det der er hele pointen. Det er fedt!

Anderledes har det set ud, når man har skulle have aftaler med de offentlige myndigheder. Desværre, er jeg netop nu igang med, at aflyse vores aftale med politiet. Dem skulle jeg have været på patrulje med, men de ønsker ikke at tale om området omkring Klosterparkvej i disse uger. Det samme gælder det lokale brandvæsen, som jeg også prøvede at få i tale. Beskeden var her, at de ikke ønsker at rive op, i et gammelt sår. Det kan man jo godt forstå, men derfor kan man vel godt tale om, hvordan situationen er nu. På vores Facebook-gruppe er der for eksempel en Brandmand, som er nervøs, hver gang han får et opkald til området. Er det så ikke bedre, at tale om problemerne?

Men som sagt, beboerne i området har taget godt imod os. Det håber vi bliver ved.

Vi ses i kalundborg!

Anders