¨

Sommerhuse i Kalundborg ramt af indbrud

Foto: TV ØST

Flere sommerhuse har været udsat for indbrud i Kalundborg. Hele seks indbrud blev i går tirsdag anmeldt til Midt- og Vestsjællands Politi.

Flere sommerhuse har haft ubudne gæster i løbet af natten til tirsdag og tirsdag dag. Hele seks indbrud er blevet begået, hvor fire af dem var på Sandlodsvej i Kalundborg. Et femte indbrud blev begået kun 900 meter væk på Skipperlinjen. Derfor tror Midt- og Vestsjællands Politi, at der er tale om samme gerningsmand.

- Geografien gør, at vi tror det, at det kan være den samme gerningsmand. Det ville være oplagt, siger Martin Bjerregaard, kommunikationsmedarbejder hos Midt- og Vestsjællands Politi. 

Netop at det har været så mange indbrud inden for så kort tid, er også noget der kommer bag på Midt- og Vestsjællands Politi.

- Det er lidt usædvanligt med så mange indbrud på så snært et geografisk område, siger Martin Bjerregaard.

Politiet søger hjælp

Der er dog ikke mange spor for politiet at gå efter. Derfor håber de at få hjælp fra folk i området.

- Vi kan håbe, at nogen har undret sig over noget usædvanligt adfærd i området. Så er der i hvert fald en god grund til at ringe til politiet, siger Martin Bjerregaard.

Netop i perioden før sommer, har indbrudstyvene gode muligheder og tid til at begå deres indbrud. Derfor minder politiet om, at det er en god idé at anskaffe en tyverialarm og sikre sit hjem. Det har nemlig været samme metode indbrudstyvene har brugt til at bryde ind i sommerhusene. Her er de ubudne gæster nemlig kommet ind ved at bryde et vindue op.

Har man oplysninger om indbruddene, kan man kontakte Midt- og Vestsjællands Politi på 114.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App