Skyderi i Kalundborg - to dræbt og én hårdt såret

Der har været et skyderi på Nørre Allé i Kalundborg. To er dræbt, mens én person er hårdt såret.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Opdatering
Clock18. nov 2020, kl. 08:07
Natten til onsdag er én af de to sårede mænd afgået ved døden, oplyser politiet.

En person er dræbt, og to andre er hårdt såret efter et skyderi på Nørre Allé i Kalundborg.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi til TV2 ØST.

- Vi får klokken 18.12 en anmeldelse om, at tre personer er blevet skudt på Nørre Allé 133 i Kalundborg, fortæller vagtchef Boye Rasmussen.

- Da vi kommer frem, kan vi kostatere, at én er afgået ved døden på stedet, og to er hårdt såret.

Natten til onsdag er én af de to sårede mænd afgået ved døden, oplyser politiet til TV2 ØST.

Vagtchefen kan kort før klokken 20.00 tirsdag ikke oplyse mere om episoden. Det er heller ikke fastslået, om skyderiet er banderelateret.

- Det handler om personredning i første omgang. Det handler om at sikre gerningsstedet, og det handler om at sikre kollegerne. Og så skal der selvfølgelig sættes en masse i værk med efterforskningsarbejde, og det er det, vi arbejder med i øjeblikket, fortæller vagtchefen.

Flere medier skriver desuden, at politiet undersøger en udbrændt varebil i Kalundborg. Det fremgår også af flere billeder fra stedet. Det er uvist, om der er tale om en mulig flugtbil. 

Artiklen fortsætter under billedet.

 
  Foto: Michael Dex - 112Video

Kampklædt politi til stede

En fotograf på stedet fortæller, at der ved 19.30-tiden er et stort politiopbud på supermarkedet Menys parkeringsplads, hvor skyderiet lader til at være foregået.

Artiklen fortsætter under billedet.

 
  Foto: Jens Nielsen

Han anslår, at der er et sted mellem 10 og 20 betjente i både almindelig politiuniform og nogle i mere tung udrustning med store våben.

Politiet har afspærret Menys parkeringsplads, ligesom selve butikken også er blevet tømt.

Politi ved Slagelse Sygehus

I forbindelse med skyderiet i Kalundborg er Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi desuden til stede ved Slagelse Sygehus. Det fremgår af flere billeder fra stedet.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politis vagtchef, Kent Edvardsen, bekræfter, at de har en patrulje ved sygehuset. Det skyldes, at en af de sårede er bragt til Slagelse Sygehus, forklarer han.

- Det er almindelig  standardprocedure. Sådan er det for eksempel også ved et færdselsuheld. Vi skal afhøre, og vi skal sporsikre, så det er almindelig politiforretning, oplyser vagtchefen.

- Vi hjælper Midt- og Vestsjællands Politi, der dækker Kalundborg, med den opgave, for det er jo kredsoverskridende, fortsætter han.

 
  Foto: Nicklas Andersson - 112news.dk