¨

Sag om malingpletter fortsætter

Foto: TV ØST

Striden om malingpletter på over 100 biler i Kalundborg fortsætter. Ejeren af et bilplejefirma mener, at have beviser for, at et malerfirma var skyld i skaderne på bilerne sidste år.

 

Det hele startede i august 2009. Dengang blev over 100 biler skadet af små dråber maling. Malerfirmaet Ommen og Møller blev i første omgang mistænkt for skaderne. Firmaet malede Asnæsværkets kulkran på havnen i Kalundborg. Men firmaet blev frifundet.

Nu mener ejeren af et bilplejefirma at kunne bevise, at pletterne er malerfirmaets ansvar. Han har nemlig taget prøver af malingen på havnen.

- Vi har svar på prøverne, og de matcher farverne på bilerne. Vi har DMI's ord for vindretninger. Vi har tre forskellige farver det handler om, og det er de tre farver, der sidder på alle bilerne, siger Pål Henning Hoel, der ejer Påls Bilpleje.

Hos malerfirmaet henviser de til deres forsikringsselskab. Men Sønderjysk Forsikring havde ikke lyst til at stille op til interview.

Pål Henning Hoel mener nu at have beviserne på sin side. Nu er han gået på jagt efter advokatbistand.

- De skal ikke slippe godt fra det. De skal have deres ansvar. Det gør vi andre, når vi gør noget galt, siger Pål Henning Hoel.

01:50 Luk video

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App