¨

Professionelle skunkdyrkere dømt

Foto: TV ØST

Fem personer i alderen 27 til 47 år er blevet idømt mellem halvandet og to års fængsel for at drive et professionelt skunklaboratorium i Ugerløse.

Retten i Holbæk afsagde fredag dom i en sag om fremstilling af narkotika på et meget professionelt skunklaboratorium, som politiet fandt frem til i september 2014 i Ugerløse.

Hovedmanden, en 51-årig mand fra Ugerløse, er tidligere idømt tre års fængsel i sagen, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Lagde vægt på professionalisme

De fem, der er i alderen fra 27 til 47 år, blev idømt fængsel mellem halvanden og to år. En af de dømte, en 34-årig mand fra Litauen, blev udvist af Danmark efter afsoning og med indrejseforbud for bestandig. Udover manden fra Litauen er de øvrige fra Ringsted, København og Vojens.

- De blev alle dømt for medvirken på forskellig vis til forarbejdning og fremstilling af marihuanaen, der alt i alt drejede sig om cirka 100 kg marihuana. Retten lagde vægt på, at arbejdet var meget professionelt udført, fortæller anklager Signe Egsgaard.

Alle de dømte blev varetægtsfængslet efter domsafsigelsen.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App