Mistænkt eftersøges stadig i sag om knivstikkeri i Kalundborg

Politiet beder offentligheden om hjælp til at finde en 22-årig mand fra Kalundborg, der er mistænkt for at stå bag et knivstikkeri natten til lørdag.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Midt- og Vestsjællands politi leder fortsat efter den 22-årige mand, der mistænkes for at stå bag et overfald med kniv natten til lørdag den 29. august. 

En 26-årig mand fra Kalundborg blev stukket i forbindelse med et internt opgør mellem de to, og den 26-årige er indlagt i kritisk tilstand. Desuden blev en 20-årig mand fra Kalundborg stukket med kniv i hånden. 

Politikommissær Kim Løvkvist, der er leder af afdelingen for personfarlig kriminalitet i Midt- og Vestsjællands Politi mener, at sagen udelukkende er relateret til en intern strid mellem personerne.

Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under billedet.

Politiet fik anmelddelse om knivstikkeriet kort efter midnat natten til lørdag og hele området blev afspærret mens en stor politistyrke arbejdede på stedet.
Politiet fik anmelddelse om knivstikkeriet kort efter midnat natten til lørdag og hele området blev afspærret mens en stor politistyrke arbejdede på stedet. Foto: Jens Nielsen - TV-Kalundborg

- Vores vurdering af sagen er, at de tre personer kender hinanden og har en intern kontrovers, der udvikler sig. Vi har ingen indikationer på, at episoden er rocker- eller banderelateret, siger Kim Løvkvist i pressemeddelelsen.

Politiet fik anmeldelsen kl. 01.19 og var talstærkt til stede kort efter for først at bistå vidnerne med førstehjælp og derefter for at søge efter gerningsmanden. 

Politiet har natten igennem uden held ledt efter den mistænkte mand på alle de adresser, han kunne formodes at være. Derfor beder politiet nu om hjælp fra offentligheden til at lokalisere ham.

Politiet opfordrer borgerne til ikke at kontakte den mistænkte, der også kan være kommet til skade under episoden. Borgerne skal i stedet ringe til politiet med det samme med oplysninger om den mistænktes færden. 

Politiet kan kontaktes på 114 eller 4635 1448

 

Opdatering
Artiklen er opdateret, efter den eftersøgte meldte sig selv. Derefter er mandens billede og navn fjernet fra artiklen.