Politi efterlyser dreng: Knuste forrude på bus i rute

Politiet efterlyser en dreng, efter han fredag eftermiddag knuste to ruder på en bus i Kalundborg.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Politiet efterlyser en dreng på mellem 12 og 15 år, efter han sent fredag eftermiddag knuste forruden og en sidedør på bussen på rute 552 i Kalundborg.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Episoden fandt sted klokken 17.42, hvor en dreng pludselig trådte ud på vejen foran bussen og kastede sten mod køretøjet. Både forruden og forreste dør på bussen blev knust af stenene.

- Det er farligt og fuldstændigt uacceptabelt. Vi er langt ude over niveauet for drengestreger, siger Carsten Andersen fra Midt- og Vestsjællands Politi til TV ØST.

Efterlyses af politiet

Episoden fandt sted ved sløjfen ved Skolen på Herredsåsen på Klosterparkvej, og efter episoden løb gerningsmanden væk fra stedet sammen med nogle andre børn.

Drengen beskrives som:

  • 12-15 år
  • 160-165 cm høj
  • Spinkel af bygning
  • Etnisk oprindelse fra Afrika

Lokalpolitiet i Kalundborg hører gerne fra personer, der har bemærket gruppen af drenge, eller som kan give oplysninger om deres identitet.

- Vi vil meget gerne høre fra nogen, der har en ide om, hvem det er. Vi har samtidig en række forebyggelsesfolk med gode kontakter ansat. De vil også forhøre sig om, om nogen kender den pågældende, siger Carsten Andersen.

Kontakt politiet på telefon 1-1-4 med oplysninger i sagen.