¨

Ø-stafetten tager til Sejerø

Foto: TV ØST

Ø-Stafetten besøger en af Sejerøs børnefamilier, vi tager med Sejerø Spillemændene til sangaften og taler med en af de seneste tilflyttere.

Ø-Stafetten er taget nordpå. Den 19. juli går turen nemlig til Sejerø, der ligger en times sejltur fra Havnsø.

På Sejerø er der både skole, bibliotek og plejehjem. På Sejerø Skole går der cirka 20 elever, og der er kun klassetrin op til 7. Så tager børnene fra Sejerø for at gå på efterskole. 

Vi har besøgt familien Balling for at høre, hvordan det er at være barn på Sejerø. Tvillingerne Emil og Viktor Balling er 10 år gamle og skal efter sommerferien i femte klasse. 

I løbet af sommeren kan man støde på Sejerø Spillemændene på havnen. Det er en gruppe lokale mænd, der spiller sange, som alle kan synge med på. Da vi var på Sejerø, spillede de op til sangaften i kirken. Vi var med -både for at synge et lille nummer- men også for at høre lidt om, hvordan foreningslivet er på øen.

Som en fast del af Ø-stafetten møder vi en af de seneste tilflyttere. Jamie Scott flyttede til Sejerø i februar, og han viser os sit yndlingssted på øen. Han bor på Sejerø med sin engelske kæreste, hun arbejder på en café og han er afløser på plejehjemmet, og de har ikke tænkt sig at flytte fra øen igen. 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App