Ny frontløber i Skolekampen

I uge 8 dukker Buerup Skole nu op på sejrsskamlen. Langsomt har fysisk aktivitet sneget sig ind i undervisningen, og det bringer skolen på en 2. plads.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det har egentlig ringet ind til engelsktime for 6. klasse på Buerup skole. Alligevel er eleverne midt i en omgang ”rundt-om-bordet” ved skolens bordtennnisbord, som var det stadig frikvarter. Men der bliver skam trænet engelsk. Hver gang bolden bliver sendt afsted over nettet, siger eleverne et ord på engelsk, før de giver battet videre til den næste i rækken.

Engelsktimerne er bare ét af de fag,  hvor pulsen kommer op på Buerup skole. I musiktimerne bliver der danset, i matematiktimerne bliver der leget tabellege, og i dansk er der kommet ordstafet på programmet.

- Det er langsomt lykkedes os at få fysisk aktivitet integreret i langt de fleste fag, og det er dejligt at se, at det nu giver pote, siger Daisi Jensen, der er konstitueret skoleleder på Buerup Skole.

Hun glæder sig over, at skolen rangerer blandt regionens mest aktive og dermed ligger i tæt kapløb om at vinde en tur til Lalandia og en koncert med reggae-duoen Djämes Braun.

Flakkebjerg Skole og Katrinedalskolen stadig med
Førstepladsen bliver dog for fjerde uge i træk indtaget af Flakkebjerg Skole fra Slagelse, som danser løs hver morgen og i undervisningen. På tredjepladsen ligger Katrinedalskolen fra Kundby i Holbæk Kommune, som blandt har fortalt, at de aldrig tager bussen, men går, løber og cykler, hver gang de skal rundt.
Se hele ranglisten i Skolekampen her.