¨

Nordvestnyt køber og lukker konkurrent

Foto: TV ØST

Selskabet bag Nordvestnyt, Medieselskabet Nordvestsjælland, køber Ugeavisen Kalundborg af Berlingske Media. Ugeavisen smeltes ind i ny, større ugeavis i området

Medieselskabet Nordvestsjælland, der blandt andet udgiver dagbladet Nordvestnyt og ugeavisen Kalundborg Nyt, har købt Ugeavisen Kalundborg af Berlingske Media.

Efter nytår får borgerne i Kalundborg Kommune en ny og større version af Kalundborg Nyt, som fremover tilføres binavnet Ugeavisen Kalundborg.

Det oplyser Nordvestnyt.dk.

Bedre ugeavis

Adm. direktør og chefredaktør for Sjællandske Medier og kommende daglig leder af fusionen mellem A/S Medieselskabet Nordvestsjælland og Sjællandske Medier A/S, Torben Dalby Larsen, siger om købet:

- Vi vil gøre det yderste for, at læsere og annoncører af både Ugeavisen Kalundborg og Kalundborg Nyt oplever, at Kalundborg betjenes godt af en større og bæredygtig ugeavis.

Koncernchef Lisbeth Knudsen fra Berlingske Media siger, at Medieselskabet Nordvestsjælland er den naturlige ejer, og at beslutningen om en sammenlægning sker i erkendelse af, at trods en ihærdig indsats for at skabe lønsomhed er det aktuelle annoncemarked ikke tilstrækkeligt til to aviser i samme område.

Sidste nummer af Ugeavisen Kalundborg udkommer 27. december.

Det nye selskab vil vurdere behovet for bemanding indenfor de næste uger.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App