Mandag

Så blev det vinterferie, og vores tema-uge om Kalundborg er skudt i gang.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Vores blogs kommer først rigtigt i gang på torsdag, når vi hiver teltpælene op, og slår dem ned i Kalundborg. Men jeg vil lige prøve at beskrive, hvorfor vi overhovedet vælger at sætte fokus på området.

Som temaets navn også antyder, er det på lørdag et år siden, at området omkring Klosterparkvej blev ramt af ballade. Dengang dækkede TV2 ØST det naturligvis, og tanken med vores tema er, at komme lidt dybere, end den normale nyhedsdækning normalt kommer.

Vi vil med andre ord forsøge, at sætte fokus på området, ved at komme tæt på dem der bor der. Få folk i snak, som man normalt ikke hører og ser i medierne. Normalt hører man altid fra kommunen, boligforeningen og politiet. Dem vil vi naturligvis også tale med i denne omgang, men vores fokus er på beboerne i området. Og specielt de unge. Hvordan er det at bo i Kalundborg, nærmere bestemt området omkring Klosterparkvej?

I aften kan I se det første indslag fra området. Det handler om alle de gode hensigter kommunen har, men som ikke bliver til noget i realiteten.

God fornøjelse.

Anders