¨

Alvorlig trafikulykke: 31-årig mand omkommer

00:37

VIDEO: En mindre personbil er stødt frontalt sammen med en firhjulstrækker med hestetrailer på Vestsjælland ved Høng natten til torsdag. Video: René Lind - Lind Foto

En mindre personbil er stødt frontalt sammen med en firhjulstrækker med hestetrailer på Vestsjælland ved Høng natten til torsdag.

En alvorlig trafikulykke på Høng Landevej natten til torsdag er årsgen til, at en 31-årig mand fra lokalområdet er afgået ved døden.

- En person er omkommet under ulykken. Der er tale om en mand lige i starten af 30’erne, siger vagtchef Henrik Olesen fra Midt og Vestsjællands Politi.

De pårørende er underrettet.

Firhjulstrækker kørte frontalt sammen med personbil

Ved ulykken, der skete onsdag klokken 21.15, kørte en mindre personbil ført af den 31-årige mand frontalt sammen med en firhjulstrækker med en hestetrailer.

- Der har været bilinspektør på sagen, så vi kan få klarlagt de nøjagtige omstændigheder. Men det er formentlig sket i forbindelse med en overhaling, siger vagtchef Henrik Olesen.

En foreløbig konklusion på undersøgelserne blev, at den omkomne mand var en 31-årig mand fra Slagelse, som i forvejen var frakendt kørekortet.

Han var fører af en mindre personbil i nordlig retning og ifølge vidner i færd med at foretage en overhaling, da han på en lige vejstrækning stødte frontalt ind i den modkørende personbil med tilkoblet hestetrailer, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Artiklen fortsætter under billedet.

Politiet er i gang med at undersøge de nærmere omstændigheder, der førte til ulykken. Foto: René Lind - Lind Foto

Den afdøde mand blev bragt til skadestuen i Holbæk i en ambulance.

Firhjulstrækkeren blev ført af en 34-årig kvinde fra Vemmelev. Hun blev fløjet til Rigshospitalet til behandling for mindre kvæstelser i det ene ben. En 35-årig mandlig passager fra Vemmelev blev bragt til skadestuen i Slagelse til behandling på grund af mistanke om brud i en arm. 

Høng Landevej var klokken 01.10 natten til torsdag åben igen for trafik, efter at vejen blev lukket i længere tid efter ulykken.

Opdateret

Artiklen er opdateret med politiets foreløbige konklusioner. Oplysningerne stammer fra Midt- og Vestsjællands Politis døgnrapport.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App