¨

Mand anholdt efter grove trusler: - Det er naturligvis helt uacceptabelt

En mand er blevet anholdt, efter han er kommet med en række alvorlige trusler mod to ansatte ved kommunen. Arkivfoto. Foto: TV ØST

En 51-årig mand fra Kalundborg er blevet anholdt, efter han har truet to medarbejdere i Kalundborg Kommune.

Voldsomme trusler på telefonsvareren hos to medarbejdere hos Kalundborg Kommune førte tirsdag til, at en 51-årig mand er blevet anholdt og sigtet for trusler.

Truslerne er så alvorlige, at politiet onsdag vil forsøge at få manden varetægtsfængslet.

- Den 51-årige mand har lagt en række meget, meget truende beskeder på de to navngivne medarbejderes telefonsvarer. Der var tale om verbale, men meget voldsomme trusler, og det er naturligvis helt uacceptabelt, siger Martin Bjerregaard fra Midt- og Vestsjællands Politi til TV ØST.

Posterede vagt ved kommune

Det var Kalundborg Kommune, der meldte truslerne til politiet. Derudover valgte de at postere en vagt ved indgangen til kommunen, hvis manden skulle gøre alvor af sine trusler.

- Der var tale om trusler, der var arbejdsrelaterede. Men det er ikke første gang, at manden har været særdeles truende. Også i november måned truede han ansatte i kommunen og var i den forbindelse også anholdt, fortæller Martin Bjerregaard.

Dengang valgte manden at true en kvindelig medarbejder, der var på vej hjem fra job.

Politiet oplyser, at de to personer, der er truet, er særdeles påvirkede af situationen.

Den 51-årige mand meldte sig selv til politiet tidligt tirsdag aften. Han er i forvejen efterlyst af politiet, da han sættes i forbindelse med et indbrud.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App