¨

Kritikken tager til

Foto: TV ØST

Kritikken af Folketingskandidaten Linda Kristensen, fra Jerslev, tager nu til. Det er computerspillet, hvor man skal kaste sko efter Pia Kjærsgaard, som nu også får politikere i egne rækker til at rejse kritik.

Et computerspil, der var tænkt som satire, er nu blevet til politisk spil. Flere og flere politikere stiller nu op og rækker en kritik af folketingskandidaten, også fra de radikales egne rækker.

- Jeg synes, det er ærgerligt, der bliver gået så meget efter personen og ikke bolden, Sige Manu Sereen, fra Radikale Venstre.

Folketingskandidaten har langt spillet ud på sin hjemmeside, fordi hun med satire vil debattere udlændingepolitik. Dansk Folkeparties Søren Espersen kan ikke se det sjove i spillet.

- Uanset hvordan man vender og drejer det, er det en opfordring til vold og mord på Pia Kjærsgaard, fordi hun skal smides udover en skrant. Det er helt uacceptabelt i dansk politik, siger Søren Espersen, fra Dansk Folkeparti.

Kritikken fra både egne, og andre, rækker preller af på Linda Kristiansen, der ikke vil fjerne computerspillet sin hjemmeside.

- Det er jo deres holdning, og man fører politik på så mange forskellige måder, og jeg synes ikke god politisk tone også udelukker satire, siger, Folketingskandidat, Linda Kristiansen.

 

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App