Kalundborgmotorvejen åben igen – vandet generer dog stadig

Vejdirektoratet melder om en smule bedring i trafikken i landsdelen, men vande driller fortsat på Kalundborgmotorvejen især.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Tirsdag morgen ruller trafikken en smule bedre end de seneste dage, dog er der stadig vand på Kalundborgmotorvejen og Sydmotorvejen.

Ifølge Vejdirektoratet driller vandet på kørebanerne, men Kalundborgmotorvejen er dog åben. Mandag var hele motorvejen ellers helt spærret, men tirsdag morgen er det kun frakørsel 2 i østgående retning mod Holbæk, som ikke er farbar.

- Grunden til, at den er spærret er, at der er trukket rør over vejen for at få vandet væk. Vi ved ikke, hvornår den bliver åben igen, fortæller driftsleder Karin Løkbak Kildetoft.

Mandag eftermiddag havde beredskabet ingen stedet at gøre at vandet på motorvejen på grund af fyldte søer og mættede marker. Nu har de gravet et hul til det overskydende vand på den anden side af autoværnet, lyder det fra Vejdirektoratet.

Tavlevogn spærrer på Sydmotorvejen

Ved Sakskøbing i nordgående retning mod København i højre spor er der fortsat problemer. Der holder nemlig en tavlevogn, som spærrer for bilisterne, så de ikke kører ud i vandet, som ligger på kørebanen. Ifølge Vejdirektoratet skal de undersøge stedet nærmere klokken 7, hvorefter de ved mere.

Du kan holde dig opdateret på trafiksituationen her.