¨

Kalundborg får landets femte pantstation

Foto: TV ØST

Nu bliver det både lettere og hurtigere for kalundborgenserne at returnere tomme dåser og flasker med pant. I juni åbner byens første pantstation.

Nu får forbrugerne i Kalundborg mulighed for at aflevere deres tomme engangsemballager på en ny og effektiv.

Til juni åbner en ny pantstation på Øster Havnevej 23 i Kalundborg, hvor man effektivt, nemt og hurtigt kan komme af med sine dåser, glas og plastflasker.

- De nye pantstationer er udviklet som et supplement til det eksisterende system, hvor vi kun returnerer emballager i butikkerne. Pantstationerne giver endnu en mulighed for at aflevere. De gør det lettere og hurtigere at returnere de tomme flasker og dåser, siger markedsdirektør Inge Fisker fra Dansk Retursystem A/S, der står bag pantstationen.

Dansk Retursystem A/S håber, at den nye pantstation vil øge antallet af forbrugere, der afleverer emballagerne fremfor at smide ud.  

- Vi har udviklet den nye indsamlingsmulighed, fordi vi gerne vil have endnu flere til at returnere de tomme emballager, så materialerne kan blive genanvendt til nye flasker og dåser i stedet for at havne i skraldespanden eller i naturen. 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App