¨

Frikendt betjent hånes på Facebook

Foto: TV ØST

Betjenten, som blev frifundet for vold med døden til følge efter at have skudt og dræbt 36-årige Michael Nielsen i Kalundborg, bliver nu nedgjort på Facebook, skriver Kalundborg Folkeblad.

Gruppen »Os der støtter familien til den skuddræbte i Kalundborg !!« har 420 medlemmer. Her bliver betjenten flere gange omtalt som »svinet«, og flere medlemmer forklarer deres utilfredshed med betjenten.

Carsten Emil Nielsen er bror til den afdøde og en af de mest aktive skribenter. Han er stadigvæk frustreret over retssagen mod betjenten.

      - Det virkede jo ikke som en rigtig retssag. Det var som om, at det bare var et skuespil for at tilfredsstille offentligheden. Det virkede til, at man slet ikke så på beviserne, siger Carsten Emil Nielsen til Folkebladet.

Torben Koch var forsvarer for betjenten, som blev frikendt for vold med døden til følge. Han tager afstand fra, at hans klient beskrives som svin, og at folk sår tvivl om rettens dom.

      - Personligt synes jeg, at det er forkasteligt. Når retten har talt og vurderet, at der ikke er noget at komme efter, så synes jeg, at det får karakter af personforfølgelse. De burde stikke piben ind, siger han.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App